Crematie Apeldoorn

Persoonlijke crematie in Apeldoorn aan de Eglantierlaan 201

Afscheid nemen van een dierbare is een emotioneel en persoonlijk proces. De manier waarop afscheid genomen kan worden kan van grote invloed zijn op het verwerken van het verlies van een dierbare. Wij vinden het belangrijk u bij te kunnen staan in deze moeilijke periode en het afscheid zo soepel en goed mogelijk te laten verlopen. Hier nemen wij uw wensen en voorkeuren uiteraard in mee.

Wie is De Oversteek?

Is er onlangs een dierbare overleden en wilt u graag een prachtige uitvaart in Apeldoorn realiseren? In dat geval bent u bij uitvaartcentrum De Oversteek in Apeldoorn aan het juiste adres. De Oversteek is een kleinschalige onderneming met een hecht en betrokken team. We kunnen u daardoor persoonlijke aandacht geven en een uitvaart verzorgen geheel naar uw wens.

Onze belangrijkste visies

Afscheid nemen van een dierbare op de manier die bij u past, kan een grote stap in de goede richting zijn bij het gehele rouwproces. Uw wensen in combinatie met onze expertise zullen tot een passende invulling aan de uitvaart leiden. U hoeft zich hierbij niet bezig te houden met de zakelijke kant, deze zullen wij compleet voor onze rekening nemen. Overigens vinden wij het belangrijk uw geloofsrichtingen en levensovertuigingen in acht te nemen tijdens het organiseren van de uitvaart en geven wij lokale ondernemers graag een kans. Zo kiezen onder andere wij bewust voor aanbieders in de directe omgeving.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij vinden het belangrijk de nabestaanden ondersteuning te kunnen bieden bij alle zaken voor, tijdens en na de uitvaart. Denk hierbij onder andere aan het kleden, verzorgen en opbaren van de overledene, het beschikbaar stellen van een afscheidsruimte en het verzorgen van rouwvervoer, bloemstukken en de condoleance. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor een adviesgesprek waarin u de wensen voor uw uitvaart alvast kunt vastleggen.

Crematie in Apeldoorn aan de Eglantierlaan 201

U vindt ons crematie centrum in Apeldoorn aan de Eglantierlaan 201. Dit betreft een rustig gelegen locatie met voldoende parkeergelegenheid en een nabij gelegen park.

Hoeveel kost een uitvaart?

U kunt bij ons terecht voor alle zaken omtrent crematies en begrafenissen. Voor beide mogelijkheden hebben wij een basispakket opgesteld met een vast tarief. Hierin kunt u, naar voorkeur, uiteraard aanpassingen doen. De kosten kunnen op basis van deze aanpassingen eventueel dalen of stijgen, dit is afhankelijk van de keuzes die worden gemaakt. Zo zal een algemene uitvaart zonder gebruik van de faciliteiten bijvoorbeeld leiden tot een vermindering van de kosten.

Menu