Uitvaart Apeldoorn

Een prachtige uitvaart in Apeldoorn

Een uitvaart is een persoonlijke gebeurtenis waarbij het van belang is dat deze zo soepel mogelijk verloopt. Wij willen u dan ook graag bijstaan in deze moeilijke periode en hulp bieden bij het verzorgen van een onvergetelijk afscheid. Dit doen wij geheel naar uw voorkeur, persoonlijk, betrokken en met oog voor detail.

Uitvaartcentrum De Oversteek in Apeldoorn

Uitvaartcentrum De Oversteek in Apeldoorn is een kleine organisatie, waarbij persoonlijk aandacht voor de nabestaanden hoog in het vaandel staat. Dankzij onze ervaring geen wij u een passend advies voor elk soort uitvaart. We staan u gedurende het hele proces terzijde.

Wat is onze visie?

Afscheid nemen van een dierbare is voor velen een lastig proces. Door afscheid te kunnen nemen op de manier die bij u past, kan het verlies vaak gemakkelijker worden verwerkt. Met behulp van onze expertise in combinatie met uw wensen en voorkeuren geven we gezamenlijk invulling aan het afscheid dat het best bij uw dierbare past. De zakelijke kant zullen wij voor onze rekening nemen, hier hoeft u zich dan ook niet mee bezig te houden.

Wat doen wij?

U kunt bij ons voor vele zaken terecht omtrent het plannen van een uitvaart in Apeldoorn. Wij verzorgen dan ook alle aspecten zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor verschillende varianten rouwvervoer, het regelen van bloemstukken, condoleances en de laatste verzorging van de overledene. Indien gewenst kunt u voor een thuisopbaring kiezen. De mogelijkheden lopen hierbij uiteen van opbaring in een bed, een uitvaart kist naar keuze of op een draagbare opbaarplank.

Waar kunt u ons vinden?

U vindt het crematie centrum in Apeldoorn aan de Eglantierlaan 201. Dit is een rustige locatie met genoeg parkeermogelijkheden en een park op loopafstand.

Wat kost een uitvaart in Apeldoorn?

Uitvaartcentrum De Oversteek biedt mogelijkheid tot begraven en cremeren. Voor beide opties zijn verschillende facetten van de uitvaart bij de prijs inbegrepen. Denk hierbij aan het overbrengen, verzorgen en kleden van de overledene, een uitvaart kist, 50 rouwbrieven, opbaring in het afscheidshuis voor onbeperkt bezoek, akte van overlijden, gebruik aula en koffiekamer, consumpties op basis van 75 personen en een bloemstuk namens de nabestaanden. Kiest u voor een crematie? In dat geval worden de kosten voor crematorium inclusief de asbestemming erbij gerekend. Het basistarief komt hierbij uit op €6.350,00. Kiest u voor een begrafenis? In dat geval zijn de kosten voor de begraafplaats, een eigen graf voor minimaal 20 jaar en het openen en het sluiten van het graf, begraafrecht en onderhoud erbij gerekend. Het basistarief komt dan uit op €7.450,00.

Menu