Een uitvaart naar eigen wens, zonder zorgen

Een uitvaart is een bepalend moment in ieders leven. Ingrijpend en vaak emotioneel. Afscheid nemen op een manier die bij u past, helpt om het verdriet beter te verwerken.

Een onvergetelijk afscheid. Geheel volgens uw wensen. Op een persoonlijke en betrokken manier, met oog voor details. Samen met u geven wij hieraan invulling.

24-uurs kamers

Bij de start en ontwikkeling van de plannen voor een eigen uitvaartonderneming was het voor Arthur Brinkman duidelijk dat er meer ruimte moest komen voor de families om afscheid te kunnen nemen op het moment dat zij dat willen.

Dus geen afspraken maken om op een bepaalde tijd en met een bepaalde tijdsduur een bezoek te mogen brengen maar gewoon de vrijheid om 24 uur per dag, of dat nu ’s morgens, ’s middags, ’s avonds of zelfs ’s nachts is, naar je dierbare toe te kunnen.

Zodoende beschikt Afscheidshuis De Oversteek over 4 zogenoemde 24-uurs kamers, allen voorzien van een eigen woonkamer met keuken, eigen toilet en aparte opbaarruimte. In de dagen voor de uitvaart kan men hier door middel van een eigen sleutel onbeperkt naartoe om afscheid te nemen en desgewenst bezoek te ontvangen waarbij u rustig een kopje koffie, thee of glaasje fris kunt gebruiken.

Persoonlijke begeleiding

Uitvaartbegeleiders Arthur, Esther en Marianne (in opleiding) nemen, nadat eerst de zorg voor de overledene heeft plaats gevonden, in een rustig gesprek alles met u door.

Arthur: “We geven u advies in wat de mogelijkheden zijn en noteren wat uiteindelijk uw wensen zijn, alle afspraken worden nauwkeurig vastgelegd. Tot aan de dag van de uitvaart is er dagelijks contact om vragen te beantwoorden en zaken bij te sturen. Als onafhankelijke, kleinschalige uitvaartonderneming onderscheiden we ons door de persoonlijke en betrokken manier waarop wij families begeleiden.

Tevens verzorgen we de uitvaart van A tot Z. Ontzorgen is misschien een beter woord, want met ruim 8 jaar ervaring weet ons team van De Oversteek precies wat er mogelijk en nodig is om het afscheid van uw dierbare tot in detail te regelen.”

Vrijdag 14 oktober 2022 van 12.00 tot 19.00 uur Uitvaart Informatiedag

En omdat wij u graag informeren organiseren wij op vrijdag 14 oktober a.s. van 12.00 uur tot 19.00 uur een Uitvaart Informatiedag waarbij u naast ons eigen Afscheidshuis ook kennis kunt maken met onze leveranciers waar wij mee samenwerken, veelal zijn dit bedrijven in de regio waardoor wij elkaar versterken.

Aanwezig zijn:
van Wijk Uitvaartkisten, Rudy Blom uitvaartfotograaf, Machabelle uitvaartzangeres, Eric Verweij thanatopraxeur (tijdelijke balseming), Cirkel van Stof Attiënne Gobas, van der Weerd/U-zorg uitvaartvervoer met o.a. de uitvaartbus, Graficard drukkerij, ArtifleurbyEdwin bloemwerk, Grafverzorging de Veluwe, urnenleverancier UrnenbyCoen, Circle of Life uitvaart/ceremoniekoor o.l.v Ineke van Jaarsveld, Regenboogtranen Joke Faas (rouwverwerking), De Drie Ranken (All Souls All Mates), Nabestaandenloket voor opzeggingen abonnementen e.d. na overlijden, Notariskantoor Ridderhof en Stelwagen (onder voorbehoud) en steenhouwerij Koninklijke Hesselink.

Daarnaast is er informatie te verkrijgen over de natuurbegraafplaatsen in de omgeving van Apeldoorn, de (voormalig) Katholieke begraafplaatsen in Apeldoorn, een voorbeeldboek van uitvaartfotograaf Rob de Joode, Gemeente Apeldoorn begraafplaatsen en info over oude verzekeringsmaatschappijen.

Reserveer de datum 14 oktober van 12.00 tot 19.00 uur vast in uw agenda.

U bent van harte welkom!

Uitvaartverzorging De Oversteek is 24 uur per dag bereikbaar via 055-8001998 / info@ahdo.nl

oversteek logo

Arthur en Anita Brinkman, Esther van Tongeren, Annemarie Goedhart, Eric Koldenhof, Marianne de Haan.

Menu