Wat is onze visie?

Een uitvaart naar eigen wens, zonder zorgen

Een overlijden is emotioneel en verdrietig. Afscheid nemen op een manier die bij u past, helpt om het verdriet beter te verwerken. Samen met u geven wij hieraan invulling. Over de zakelijke kant hoeft u zich geen zorgen te maken, die nemen wij voor onze rekening.

Woonkamer met afscheidsruimte

In de eigen woonkamer kunt u op een informele manier met elkaar samen zijn. Ook voor kleine kinderen is er ruimte om hierbij aanwezig te zijn. In de naastgelegen afscheidsruimte kunt u in alle rust afscheid nemen.

Levensovertuigingen en geloofsrichtingen

De wijze waarop u in het leven staat, heeft invloed op de manier waarop u afscheid wilt nemen. Wij hebben respect voor alle levensovertuigingen en geloofsrichtingen en hebben hier ook ervaring mee.

Verantwoord ondernemen

Als kleine ondernemer willen wij graag anderen een kans bieden. Wij kiezen bewust voor aanbieders in de directe omgeving of voor aanbieders die werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Verantwoord ondernemen betekent voor ons ook duidelijkheid over de prijs. Direct na het eerste gesprek geven wij u een reƫle verwachting van de kosten die met de door u gewenste uitvaart zijn gemoeid.

Menu