Uitvaartcentrum Apeldoorn

Uitvaartcentrum De Oversteek in Apeldoorn

Het verwerken van het verlies van een dierbare is een emotioneel en persoonlijk proces. De manier waarop afscheid genomen wordt kan van grote invloed zijn op de verwerking van het verlies. Uitvaartcentrum De Oversteek in Apeldoorn biedt graag ondersteuning bij alle zaken omtrent de uitvaart. Hierbij staat een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en oog voor detail hoog in het vaandel.

Wie zijn wij en wat is onze visie?

Uitvaart centrum De Oversteek in Apeldoorn is een kleinschalige onderneming, waarbij een persoonlijke benadering erg belangrijk is. Uw wensen in combinatie met onze expertise zullen samen leiden tot een prachtige uitvaart die u niet snel zult vergeten en waar u met een fijn gevoel op terug zult kijken. Wij vinden het hierbij belangrijk uw levensovertuigingen en geloofsrichtingen in acht te nemen, zodat u afscheid kan nemen de manier waarbij u zich prettig voelt. In de woonkamer, gelegen naast de afscheidsruimte, kunt u dan ook op een informele manier samen zijn om vervolgens in de afscheidsruimte in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. De zakelijke aspecten nemen wij voor onze rekening, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden. Bovendien vinden wij het belangrijk voorafgaand duidelijkheid te scheppen over de kosten. Hier zal dan ook na het eerste gesprek een reƫle verwachting van worden geschept.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt voor vele zaken omtrent een uitvaart bij ons terecht. Denk hierbij aan alle voorkomende zaken voor, tijdens en na de uitvaart zoals onder andere de laatste verzorging van de overledene, (thuis)opbaring, condoleances, bloemstukken en afscheidsruimte. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor een adviesgesprek waarin u de wensen voor uw uitvaart vast kunt leggen in een gratis verkrijgbaar boekje.

Waar kunt u ons uitvaartcentrum in Apeldoorn vinden?

U vindt ons uitvaartcentrum in Apeldoorn aan de Eglantierlaan 201. Het uitvaartcentrum is gelegen in een rustige omgeving met voldoende parkeerplekken en een park op loopafstand. Bovendien vindt u in de nabije omgeving meerdere mogelijkheden voor het organiseren van de condoleance.

Wat zijn de kosten van een uitvaart?

U kunt kiezen voor een begrafenis of crematie. Voor beide mogelijkheden is een basistarief opgesteld waarbij een aantal hoofdzaken zijn inbegrepen. Denk hierbij aan onder andere aan de opbaring, het verzorgen, kleden en overbrengen van de overledene, een uitvaartkist met luxe printfolie, 50 rouwbrieven, akte van overlijden, het gebruik van de aula en koffiekamer, consumpties in de koffiekamer en een bloemstuk namens de nabestaanden. Het is uiteraard mogelijk naar voorkeur aanpassingen te doen waardoor de totale kosten in vermindering of vermeerdering kunnen worden gebracht ten opzichte van het basistarief.

Menu